Dom > Novosti > Sadržaj
O VMSworks i sajam kantona
Oct 14, 2016

O u VMSworks i sajam kantona

Kina uvoz i izvoz sajam, poznat i kao "kantona sajma", je osnovana 1957. Domaćini ministarstva trgovine NR KINA i Narodna vlada u provinciji Guangdong i organizovane po Kini inostranih poslova trgovačkog centra, održava se svakog proleća i jeseni u Guangzhou, Kina. Kanton fer je sveobuhvatan međunarodni trgovinski događaj sa najduža istoriji najveće skale, najpotpunija izložba raznovrsnost, najveći kupac prisutnosti, najšire distribucija buyersand #39; zemlja porekla i najveći poslovni promet u Kini.

About the VMSworks And the Canton Fair,China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Office Desk,Cabinet,Mobile Pedestals,Mobile Caddies,Tambour Door Cabinets,Cupboards,Planter Box,Mobile Shelving Units,Towers,Card Index Cabinet,Office Storage,Office Storage Organization,Filing Storage Systems,High Density Storage,Mobile Compacting,Storage,School Furniture,Office Accessories,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price

Nakon 60 još #39; reformu i inovativni razvoj, sajam u kantonu ima izdrћalo različite izazove i nikada nije bio prekinut.

VMSWorks kanc takođe raste zajedno sa sajma u Kantonu u ovih poslednjih nekoliko godina, VMSworks je da je nastavio s vremenom i pratili korakeodKina je reforme i otvaranja i reči stranih trgovati razvoja. VMSworks kanc pocinjen voziti transformacija i modernizacija spoljna trgovina i fokusirana na specijalizacije, tržišne orijentacije, informacije o aplikaciji i globus perspective.we takođe se pametan modeli i zeleni razvoj. VMSworks jePrebacuje se sa jednim biznis za izvoz kancelarijski nameštaj u sveobuhvatnom jedan u kojima poslovni dizajn, nudi informacije i konsultacija, promocija proizvoda i projekata sa veći i veći napredak.

Da se prilagode na promenljivom okruženja u zemlji i inostranstvu, smo, VMSworks je predstavio novu ideju i usvojen na tržišnim principima pristup u poslovno napredovanje. Cilj nam je što bolje iskoristiti informacije i tehnologije i stvaranje svoje brend u promociji.

Dobrodošli na naše fabrike i kompanija, radujemo da sarađuje sa tobom.

Usput, molim te pobrini se za sebe kada se nalazite u China.If je imati sve da radimo za vas, samo obratite nam u svako doba.

Inače