Dom > Novosti > Sadržaj
Бреак Традиционални дизајн - ВМС кабинет Један кабинет Оффице Табела
May 31, 2017
Single Cabinet Office TableVMS office deskВМС је познати произвођач намештаја у Кини, ВМС има напредну технологију и дизајн тим, верујемо да ће ВМС бити прави избор за вас.


Као што знамо, челични канцеларијски намјештај постао је све популарнији, али готово сви челични канцеларијски намештај има исти дизајн, прате исти образац. Наш дизајнерски тим дизајнирао је одличне ст Канцеларијски намештај за јегуље. Наши производи не само што имају модни стил већ и практичну функцију. Канцеларијски намештај од челика је Латерал фајлови опремљени механичким сигурносним блокадом. Подножја, латералне датотеке и датотеке за више меморије су дизајниране да се повежу са одговарајућим стоном, причвршћивачи за металне затвараче и камере су дизајнирани за једноставну монтажу. Метални држачи су укључени и за додатну чврстоћу и чврстоћу.


ВМС је добар у производњи једне канцеларијске столице, рачунара, стола канцеларије и другог канцеларијског намјештаја. ВМС је одувек био водећи светски произвођач намјештаја и имамо добар дизајн тим и производни тим, трудићемо се да задовољимо захтеве клијената. Искрено се радујемо сарадњи с вама.Inače