Dom > Novosti > Sadržaj
39. Кина Међународни сајам намештаја (ЦИФФ) Ис Цоминг он Марцх
Mar 17, 2017

39. ЦИФФ (ЦИФФ 2017 март) биће проширен на скали од 750,000СКМ. Ту ће бити више од 3800 излагача из више од 30 земаља и области и Морен од 160.000 професионалних посетилаца из више од 190 земаља и области које су учествовале у ЦИФФ.


Прва фаза на 18-21 марта ће се одржати на Кина Увоз и извоз сајму комплекс 'Површина А, Б и Ц, заједно са околним комплексом ПВТЦ Екпо као област Д ЦИФФ је на скали од 410,000СКМ са експонатима из кућног намештаја , home decor, кућни текстил, спољни намештај и слободно време производи. У отвореном и слободно време производи ће се одржати у ново примењује изложбеног комплекса ПВТЦ Екпо, заузима 6 хале. ЦИФФ ће служити за живота стилова и затворени и отворени, и са једним намештајем и Опремање меког украшавање, а то је интеграција намештаја, прибора, кућног текстила и свеобухватне концепата.


Друга фаза на 28-31 марта ће се одржати у Кини увоз и извоз сајму комплекс 'Површина А, Б и Ц на скали од 340,000СКМ укључујући канцеларијски намештај, хотел намештај, јавни намештај, машине намештаја и сировина. Као највећи канцеларије и намештаја догађаја комерцијалне у свету и најутицајнијих сајму намештаја фабрика у Азији, ЦИФФ ће наставити да пружа пословне могућности и виталност за развој индустрије намештаја.


ЦИФФ (Гуангџоу) увек држи иновација. Постоји скоро 200 нових производа покреће током изложбе да се окупити највише врхунске производе. Ово укључује интелигентну кућу, кабриолет намештај, прилагођене целу кућу и нео-кинеских покућство.

ВМСворкс је лидер у производњи система за складиштење канцеларија. Осигурана са одличним стандардом, ВМС нуди решења за све ваше потребе складиштења и подношење укључујући кабинете, свлачионицу и радном простору складиштења, котрљања складиштења, мобилних регала јединице, архивирање , школског намештаја.


Inače