Dom > Novosti > Sadržaj
Cena menjaju za neke Prodcuts u nedavno
Nov 24, 2016

Cene domaćih inoxa u Kini su nastavili da premestite više tokom protekle nedelje nakon Mils podigao njihovu Fero-hrom nabavne cene.

Prema EP (međunarodni) Ltd, nedavni porast coking ugalj troškove dao podršku u evropskim steelmakers odlučan pokušaji da se drzi striptiz mlin proizvod cene, u novembru. Mlin porudžbinu knjige su relativno zdrav i potencijalnog klijenta da vreme isporuke ostaje proširene, iako kupci izgleda manje zabrinut o dostupnosti, sada. Predloženi raste dalje biti prihvaćena, barem u segmentu, ali servisnih centara su zabrinuti zato što su njihovi klijenti progresivno više nisu voljni da prihvate visokih cena. Trgovinske mere odbrane, na toplo i hladno rolovani kalem, zajedno sa većim cenama zahtevao mnogim prekomorskim dobavljačima, i dalje ograničava uvoz volumene.

Nemački proizvodnje izlaza je dobro, što je dovelo do solidan čelika potražnje. Međutim, kupci se žale da poboljšanje nije dovoljna da opravda trenutne cene mlin povećanje predloge. Nemački servisni centri su nije u potpunosti kurve u steelmakers' povećava. Uprkos tome, striptiz mlin proizvoda osnova vrednosti nastavljaju da napreduju u kao rezultat ograničene zalihe i prošireni dostava trag puta. Kupci očekuju da čelik će postati skuplji kao do porasta troškova mlin, ali nisu uvereni da proizvođači će ostvariti njihove cifre meta.Henan Vimasun Industry Co., Ltd-China Office furniture,Filing Cabinet, lockers, Office Desk and Mobile Pedestals, Planter Box, Mobile Shelving Units,  Filing Systems, Storage, School Furniture, Office Accessories and document management solutions,Manufacturers,Suppliers,Factory,WholesaleDa, možete videti međunarodne čeličnih cena, to takođe se povećava, što to znači da trošak čelika namještaja će se povećati u skladu s tim. U stvari, većinačelični office namještaj i proizvođača da je cena pre sa hladnom rolovani namotaji tržištima. Sada dobijemo vesti iz u steelmakers da je cena porastao drugu 100 JUANA unutar danas ponovo, to su bile velike raste stopa za nas. Niko ne sliku šta bi se desilo ako cena hladnog čelika namotaji nastavak porastu kao ova stopa.Neki products'price porastao, kaoVidimo se sutra, Ormari za Office, tambur vrata ormari, etcs. Neke products'price porastao malo, kao što sumobilno postolje, jer koristi manje materijala, naši sistemi cena će biti korigovani prema materijalnom tržišta menja, pazi na naš Web sajt i se vesti i najnovije vesti o nam cenu.

Usput, molim potvrdite cena i detalje pre naručivanje. Naše osoblje će ti dati detaljni rešenja.Inače