Dom > Novosti > Sadržaj
Тхе Уп Цоминг Фолдинг Табле Сериес од ВМСворк
May 22, 2017

image.pngimage.png


Канцеларијски преклопни сто игра значајну улогу у модерном канцеларијском намештају. Карактеристике о лаганом и флексибилном преклопном столу могу прилагодити разноврсност пословног простора и применити на различите захтеве.

 

Након еволуције канцеларијског намештаја, дизајн серије дизајна ВМС-а представља модеран минималистички стил. Формирани са дрвеном текстуром и благом линијом, наши производи доносе вам ефикасан утисак. Суштина дизајна се фокусира на металну подлогу И-нога и носачу, танак оквир ослобађа више простора испод површине јер је чврста да одржи целу тежину, уређаји за причвршћивање на точковима помажу таблицу која стоји у одређеном положају након преласка са места на Место. Штавише, спој са завртњима обезбеђује прикладну монтажу и преклопни сто је лак за транспорт са КД опцијом.

 

Развој наших производа даје клијентима већи избор о канцеларијском окружењу, стол у канцеларији треба да прекине традиционалну методу побољшањем комуникације и сарадње између радног партнера. Верујемо да иновација ове идеје проширује ваш радни простор са мобилношћу и стабилношћу.


Inače