Dom > Novosti > Sadržaj
VMSworks kako da se izborimo sa ekonomskom krizom
Oct 30, 2016

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Nakon na CIFF (Kina Međunarodni sajam nameštaja), je uobičajeni u 2 rečenica iz Kantona sajam je otvorio, sajam nameštaja kancelariju u23RD na 27th, Oktobra, Ima ovde mnogo klijenata iz jugoistočne Azije, Bliskog istoka, Sjedinjenih Država, Evrope i drugih zemaljau svetu se ogleda da ekonomska situacija nije dobra, na tržištima su bili tako niski od prošle godine pa do danas, ne samokanc.,ormarić,kartotecis, i drugim industrijama. Setio sam se jednog klijente koji video sam 5 puta na sajam u Kantonu iz Iraka, svake godine, svaki sajam nameštaja frazu, vratio u Kantonu fer i poseta nam But nameštaj, šta mi je rekao mi je dao je dubok utisak, i dalje se setim njega i njegove reci. On je rekao da nema posla, ljudi su bili svi nemaju novca. Zaista, to je stvarna situacija u reči sada, takodje i ovako u drugim zemljama, globalnom ekonomskom rasla polako, realnu ekonomiju u mnogim zemljama, zbog uticaja ekonomske krize, su veoma spori, neke zemlje su čak i negativan rast, kao japanski,posebno cena čelika nije stabilan u odnosu na prošlu godinu, i cena materijalne čeličnih tanjir je nizak, što je dovelo do cene industrija nameštaja čeličnih kancelarije, pao je. Iako je cena dovoljno nisko, ali zbog rasprostranjene ekonomskog usporavanja, sakanc.konkurencija u industriji, osnivanje nove fabrike i trgovanje kompanije, cijelo trziste i industriji nameštaja office odvijale ispred nas polako.VMSworks kanc., koji ima 20 godina iskustvo proizvodnje čeličnih office proizvođača nameštaja, imamo više od 200 stotine radnika potrebe za platu, oni treba da povećaju cela porodica sa pravim nameštaja čelični proizvodi u toj fabrici, moramo i da ih podrzava u teško time.but kako da se izborimo sa ovom situacijom?

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Inovacije, transformaciju i proizvodnja visoko proizvode, tera da kupci zadovoljni od nam dobro productsand vrhunsku uslugu, nam je neosvojiva glavni prioritet. To je takođe tajnu svoje postojanje, dovršite svaki proizvod paћljivo, služe svakog kupca po svim srcem, fundamentalni do uspeha. Razmislite o kom kupcu misli, i stati na isti positionwith klijenti daćemo sve od sebe da rešite sve prave probleme vaših klijenata sa kojima se suočavaju. Sa najboljim proizvodima, najbolje cene da osvojim customersatisfaction, pomozi uspehu kupce u industriji nameštaja office, onda će biti na putu do uspeha, mislimo da je Zatrudnecete da bude uspešna saradnja sa VMSworks kancelarijskog nameštaja, mislimo da možemo bolje.

Uvek ćemo biti lider u proizvodnjičelični kanc., i da će mi dizajniramo noviormarić,kartoteci, mobilni pedestal,nosaиi,tornjevi, drugoKancelarija za skladištenje ormarii drugi.

Par: Novi proizvodi Lanuch

Sledeći: ne

Inače